0755 86 23 21

Pentru prima dată pe piața educațională din Bacău, AMIKids lansează conceptul de ”CareContinuum” (servicii de îngrijire a copilului 24h/7zile/365). Pentru că experiența de părinte nu trebuie să însemne neapărat o retragere din viața socială sau un pas înapoi în cariera profesională, programul reprezintă o soluție integrată de educație, joacă și somn, într-un mediu creat special pentru dezvoltarea celor mici. Pentru situații neprevăzute, cazuri de urgență, deplasări inopinate în interes de servici, sedințe peste grogram la birou sau chiar și ”timp pentru mine” sau ”timp pentru voi doi”, programele AMIKids asigură același standard de calitate și îngririje în mediul cu care copilul este deja familiar. Eliberat astfel de grijă, părintele se poate concentra 100% știind că copilul va privi această situație ca pe o minivacanță distractivă.

CareContinuum este compus așadar din patru părți:

  1. programele educaționale AMIKids – de Luni până Vineri, între 8:00 și 16:30
  2. tabere de zi – programe educaționale în regim de vacanță – în perioada vacanțelor școlare
  3. playtime@AMI – supraveghere și joacă în afara programelor educaționale: de Luni până Vineri, după ora 17:00, Sâmbăta și Duminica între orele 8:00 si 20:00
  4. sleepover@AMI – cazare și somn în regim hotelier, între orele 21:00 și 08:00

Serviciile sunt oferite atât părinților AMIKids cât și publicului larg, pe bază de programare prealabilă. În situații speciale, programul playtime@AMI poate fi activat și în timpul programului educațional, pentru perioade determinate (în absența unui contract educațional).

Conceptul playtime@AMI este așadar simplu: toata baza materială și dotările AMIKids Education sunt disponibile copiilor sub supravegherea unui adult. Considerăm că jocul este cea mai importantă formă de învățare. În programul playtime@AMI nu există grupe de vârstă, activitățile desfășurăndu-se la comun. Încercăm astfel să stimulăm în egală măsură spiritul pedagogic al celor mari cât și învățarea prin imitație a celor mai mici. Cultivăm activ plictiseala pentru a stimula creativitatea și inovația.

Costul programului playtime@AMI este de 10 RON/oră.

Pachet Cost Observații
Zilnic (până la maxim 10h) 90 RON masa și somn incluse
Săptămânal (până la maxim 50h) 400 RON masa și somn incluse
Lunar 1300 RON masa și somn incluse
Pachet Cost Observații
Zilnic (până la maxim 10h) 80 RON 20% reducere + masa și somn
Săptămânal (până la maxim 50h) 375 RON 25% reducere + masa si somn
Lunar (program prelungit: zilnic 16:30 – 18:30) 200 RON 39% reducere

În funcție de nivelul de alertă sanitară, AMIKids Education își rezervă dreptul de a suspenda programul playtime@AMI oricând, cu notificare prealabilă.

Programul playtime@AMI este limitat la numărul de locuri disponibile pe grupa de vârstă până la maxim 12 copii simultan.