0755 86 23 21

Pentru prima dată pe piața educațională din Bacău, AMIKids lansează conceptul de ”CareContinuum” (servicii de îngrijire a copilului 24h/7zile/365). Pentru că experiența de părinte nu trebuie să însemne neapărat o retragere din viața socială sau un pas înapoi în cariera profesională, programul reprezintă o soluție integrată de educație, joacă și somn, într-un mediu creat special pentru dezvoltarea celor mici. Pentru situații neprevăzute, cazuri de urgență, deplasări inopinate în interes de servici, sedințe peste grogram la birou sau chiar și ”timp pentru mine” sau ”timp pentru voi doi”, programele AMIKids asigură același standard de calitate și îngririje în mediul cu care copilul este deja familiar. Eliberat astfel de grijă, părintele se poate concentra 100% știind că copilul va privi această situație ca pe o minivacanță distractivă.

CareContinuum este compus așadar din patru părți:

  1. programele educaționale AMIKids – de Luni până Vineri, între 8:00 și 16:30
  2. tabere de zi – programe educaționale în regim de vacanță – în perioada vacanțelor școlare
  3. playtime@AMI – supraveghere și joacă în afara programelor educaționale: de Luni până Vineri, după ora 17:00, Sâmbăta și Duminica între orele 8:00 si 20:00
  4. sleepover@AMI – cazare și somn în regim hotelier, între orele 21:00 și 08:00

Serviciile sunt oferite atât părinților AMIKids cât și publicului larg, pe bază de programare prealabilă.

160 RON / noapte ce include mesele aferente, igiena adecvată și ieșiri supravegheate în aer liber (30 RON reprezintă bani de buzunar).

  • 90 de RON/noapte în timpul săptămânii (mesele sunt incluse deja în costul programului educațional)
  • 160 RON/noapte în absența unui program educațional (ex: sfârșit de săptămână, zile libere sau sărbatori legale etc.)

În funcție de nivelul de alertă sanitară, AMIKids Education își rezervă dreptul de a suspenda programul sleepover@AMI oricând, cu notificare prealabilă.

Programul sleepover@AMI este limitat la numărul de paturi disponibile.